Vis-accommodatie Bungalow in Nederland - Friesland

Bungalow
Status:Te huur
Regio:Friesland
Plaats:Goingarijp
Postcode:8511AB
Maximum aantal personen:6
Aantal kamers:4
Verhuurder:Eigenaar
Prijs:

Vanaf 250.-


Aanwezig in accommodatie:
DVD Speler, Televisie, Wasmachine, Koelkast, Kooktoestel, Verwarming, Toilet, Douche, Afwasmachine, Huisdier Toegestaan, Internet, TV

Aanwezig bij accommodatie:
Tuin, Terras, Tuinmeubelen, Aanleg Steiger, Openbaar Vervoer In De Buurt, Eigen Parkeer Mogelijkheid, Winkels In De Buurt, Afgesloten Water Partij, Doorgaande Water Wegen, Karper En Witvis, Routes Voor Wielrenners En Mountainbikers In Omgeving, Recreatieve Fietsroutes In Omgeving, Afgesloten Visrijke Water Partij, Visboot Verhuur, Wieler Winkel In Directe Omgeving, Speeltuin

Ligging accommodatie:
Hengelsport Winkel In De Buurt, Op Vakantie/bungalow Park, Aan Meer Of Rivier, Watersport Gebied

Vissen:

Goingarijp is met haar vele sloten en mooie oevers een uitstekend visgebied. Zowel vanaf het water als de wal. Op loopafstand van het vakantiehuisje bevinden zich twee vissteigers. Tussen Goingarijp en Broek is recreatieplas ‘de Zwettepoel’ gelegen. Dit is een uitstekende stek om karpers te vissen.

 

De bungalow:

De bungal is geschikt voor 6 personen. Beneden een gezellige zit- en eethoek met open keuken, een slaapkamer met een stapelbed en een badkamer. Boven twee slaapkamers met ieder twee bedden.

 

Locatie:

Bungalowpark Garijp, met 38 bungalows, heeft een unieke ligging aan het Friese water met een korte open vaarverbinding (ca. 250 m) naar de Goingarijster Poelen en het Sneekermeer.

Steden in de buurt: Terherne, Joure, Sneek, Langweer

Email de adverteerder

Neem contact op met de adverteerder
Beoordeel deze accommodatie
Terug naar overzicht