Bungalow Sunclass bungalowpark bungalow C19 in Italië - Lombardia

Sunclass bungalowpark bungalow C19
Status:Te koop
Regio:Lombardia
Plaats:Tignale
Maximum aantal personen:10
Aantal kamers:10
Verhuurder:Eigenaar
Prijs:

Hierbij enige belangrijke info over bungalow C19 en het Park..

De vraagprijs is €65000,-

De jaarlijkse service kosten voor de bungalow zijn:

€ 8400,- p.j. als u de gehele bungalow verhuurd (2 verdiepingen).

€ 8400,- p.j. als u één woning zelf bewoont en de andere verhuurd.

 

- Gas/water/elektra: ca. € 700,- per jaar. (bij ca. 3 á 4 maanden verhuur en excl. belasting voor verhuur, ca. 300,-)

 

Onder de servicekosten vallen o.a. volgende zaken:

- erfpacht

- onderhoud wegen

- onderhoud groen (ook direct rondom de bungalows)

- onderhoud zwembad, bijgebouwen en speeltoestellen

- werkzaamheden receptie

- animatieteam

- winterklaar maken en zomerklaar maken bungalow

- opvang huurders en controle bungalows na verhuurperioden

- kosten t.b.v. riool

 

Verzekeringen zijn collectief door het park geregeld.


Aanwezig in accommodatie:
DVD Speler, Televisie, Koelkast, Kooktoestel, Toilet, Douche, Huisdier Toegestaan, Open Haard, TV, Koelkast Met Vriesvak

Aanwezig bij accommodatie:
Terras, Tuinmeubelen, Winkels In De Buurt, Routes Voor Wielrenners En Mountainbikers In Omgeving, Zwembad Openlucht, Speeltuin

Ligging accommodatie:
Op Vakantie/bungalow Park, Vrijstaand, Bosrijke Omgeving, In Bergen Of Heuvels, Watersport Gebied, Dorp

Onze bungalow C19 is een DUBBELE bungalow dat als zomerhuis bedoeld is.

De boven woning heeft 3 slaapkamers

en de onderwoning zijn ook 3 slaapkamers.

Op de bovenverdieping is een kleine keuken.

Het  terras is groter als de gemiddelde bungalow,

er is dubbele beglazing en een houtkachel.

De woning wordt gemeubileerd verkocht.

Het huisje is ca. 35 jaar oud.

 

In de benedenwoning zijn de aansluitingen aanwezig om eenvoudig een keuken te plaatsen.

Er is een provenciale gaskachel.

 

Wij hebben onze bungalow altijd goed kunnen verhuren door middel van onze website en regelmatig te adverteren op bv. marktplaats.nl, marktplaza.nl, gratisadverteren.nl, fewo-direkt enz.

Het park is zeer geliefd bij Nederlanders, Duitsers en Belgen en zit zomers altijd vol. 

Afhankelijk van eigengebruik, kan de huuropbrengst van de totale bungalow tussen de €10,000,- en €12.000,- uitkomen.

Het bungalowpark 'Villaggio di Sunclass' ligt aan de westkant van het Gardameer op ca. 1 km. afstand van het dorpje Gardola, tussen Limone en Gargnano. Deze streek wordt Tignale genoemd.
Met de auto rijdt u in ongeveer 20 minuten via een ca. 9 km. lange, goed berijdbare bergweg naar het rustig gelegen, terrasvormig gesitueerde park. U bevindt zich dan inmiddels tussen de 500 en 700 meter boven het meer! Het park staat bekend om z'n rustige en zonnige ligging en vanaf het park heeft u een schitterend uitzicht over het Gardameer en het Monte Baldomassief. Ook in het voor- en najaar is het park door z'n aangename temperatuur geschikt voor een vakantie.

Gedurende het hoogseizoen worden voor zowel kinderen als volwassen onder Nederlandse leiding diverse activiteiten georganiseerd. Er is een speeltuintje, tafeltennistafels en voor de grotere kinderen is er een disco. In de omgeving worden tochten georganiseerd. Het restaurant heeft afhaalmogelijkheden (vnl. Italiaans).
Het in 2011 gerenoveerde zwembad is voorzien van een kinderbad, staat in het hoogseizoen onder toezicht en heeft rondom terrassen met ligstoelen. Het gebruik van de faciliteiten is gratis.

Aan de andere zijde van het restaurant bevinden zich de receptie en een zelfbedieningswinkel. Bij de receptie wordt Nederlands gesproken en de beheerder en zijn vrouw regelen schoonmaak, sleutels en onderhoud van de bungalows.
De zelfbedieningswinkel heeft een uitgebreid assortiment. Ook verse broodjes, kaas en vlees zijn te krijgen In het dorp Gardola(ca. 2 km.) zijn diverse supermarkten, een slager, groentezaak etc.

Doordat Tignale hoog boven het meer ligt, ontbreken de beruchte muggen en zijn de nachten iets koeler en minder benauwd dan direct aan het meer. In de directe omgeving zijn diverse wandelingen uitgezet, terwijl met de auto prachtige tochten te maken zijn naar o.a. Verona, Brescia, Salo en Riva. De vele markten zijn vooral in de zomer een bezoekje waard.
Gardola is een gezellig authentiek dorp, waar het toerisme nog niet zo nadrukkelijk aanwezig is als aan de oevers van het meer. Direct onder aan de weg naar Tignale is een haventje waar gezeild en gesurft kan worden.

Goed om te weten
Gezien de ligging en het geaccidenteerde terrein is het gebruik van een auto noodzakelijk en voor kleine kinderen is het terrein hier en daar niet ongevaarlijk. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is het park minder geschikt.

De bungalows zijn van steen, geheel vrijstaand, hebben veel privacy en zijn compleet ingericht. Er staan op het park ca. 170 huisjes, de meeste zijn enkele woningen. Daarnaast zijn er een aantal dubbele woningen met een onder- en bovenverdieping.


De bungalows staan op erfpacht. Per jaar wordt de erfpacht en omslag (kosten beheer, water, onderhoud park, zwembad, tuinen, etc.) berekend. De totale kosten hiervan worden hierboven vernoemd en worden in twee termijnen gefactureerd.

De gehele grond wordt door de vereniging gepacht van een ontwikkelingsmaatschappij (vertegenwoordigd en beheerd door Van Landschot Curaçao) en normaal geindexeerd. Men koopt het lidmaatschap van de vereniging van eigenaren met het recht van gebruik van de bungalow (bestuur NL en D).


De kosten koper bedragen de notariskosten in Nederland (ca. €750,-)

Email de adverteerder

Neem contact op met de adverteerder
Beoordeel deze accommodatie
Terug naar overzicht