Bed-and-breakfast Viva la Veluwe in Nederland - Gelderland en Veluwe

Viva la Veluwe
Status:Te huur
Regio:Gelderland en Veluwe
Plaats:Vierhouten
Postcode:8076 PP
Maximum aantal personen:2
Aantal kamers:1
Verhuurder:Eigenaar
Prijs:

Aanwezig in accommodatie:
Televisie, Wifi, Verwarming, Toilet, Douche, Sauna Of Jaccuzi, Kinderbed, TV, Grote Tuin

Aanwezig bij accommodatie:
Terras, Tuinmeubelen, Openbaar Vervoer In De Buurt, Eigen Parkeer Mogelijkheid, Winkels In De Buurt, Recreatieve Fietsroutes In Omgeving, Garage / Schuur

Ligging accommodatie:
In Bos, Vrijstaand, Bosrijke Omgeving, Landelijk

Kom vanaf 1-3-15 genieten in deze bijzondere B&B op de Veluwe, in een unieke bostuin met volop wild en vogels! Perfecte plek voor wandelaars, fietsers en natuurfotografen. Zeer privé, bos rondom, geen buren maar toch horeca en winkels nabij (1 km).

B&B Viva la Veluwe (en Vakantiewoning De Ossenkolk) ligt in een unieke bostuin met eigen wild- en vogelobservatiepunt. Wij hebben dagelijks bezoek van o.a. vossen, dassen, wilde zwijnen, boommarters, reeën en edelherten De tuin is rijk aan talloze (ook bijzondere) vogelsoorten, zoals de ijsvogel, het sijsje, de matkopmees en vele meer.

Onze B&B is in 2014 geheel nieuw gebouwd.
We hebben 2 kamers: de Boskamer en de Heidekamer. Daarnaast verhuren we een vakantiewoning, De Ossenkolk, deze vindt u in onze andere advertentie.

Geniet van uw eigen privé terras en wandel door onze heerlijke bostuin van anderhalve hectare vol planten, bloemen en vogels. Maak gratis gebruik van onze wildobservatiehut en vogelobservatiehut. Tegen meerprijs van € 7,50 per persoon per verblijf kunt u ook gebruiken maken van onze heerlijke jacuzzi in de bostuin. Gratis parkeerruimte en overdekte fietsenstalling.

Uiteraard zorgen wij voor een persoonlijke ontvangst en staan wij u graag met raad en daad terzijde. Bovendien serveren we heerlijke ontbijtjes met o.a. heerlijke warme broodjes, een vers sapje en eigengemaakte en streekproducten! U heeft verder zoveel interactie en/of privacy als u zelf wenst!

BOSKAMER:
In de Boskamer ziet u het thema 'bos' op bijzondere manieren terugkomen in het interieur. De kamer heeft een eigen ingang, privé terras en privé badkamer met toilet, wastafel, föhn en een heerlijke douche.
Onze Boskamer heeft 2 verdiepingen: beneden vindt u de woonkamer met zithoek met koffie- en theefaciliteiten en televisie, de badkamer en een kast voor uw spullen. Een vaste trap leidt u naar de slaapkamer, waar u een luxe boxspring aantreft (naar keuze 2-persoonsbed of 2 1-persoonsbedden) waar u heerlijk kunt slapen!

HEIDEKAMER:
In de Heidekamer ziet u het thema 'heide' op bijzondere manieren terugkomen in het interieur. De kamer heeft een eigen ingang, openslaande tuindeuren naar een privé terras en heeft een privé badkamer met toilet  en een heerlijke douche. Ook is de kamer voorzien van een wastafel en föhn.
De Heidekamer is verder voorzien van een zithoek met koffie- en theefaciliteiten en televisie en een kast voor uw spullen. U kunt heerlijk slapen op een luxe boxspring (naar keuze 2-persoonsbed of 2 1-persoonsbedden).

 

 

 

 

Email de adverteerder

Neem contact op met de adverteerder
Beoordeel deze accommodatie
Terug naar overzicht