Bed-and-breakfast Kalandor Resort in Hongarije - Balaton noordoever

Kalandor Resort
Status:Te huur
Regio:Balaton noordoever
Plaats:Zalacsány
Postcode:8782
Maximum aantal personen:16
Aantal kamers:5
Verhuurder:Eigenaar
Prijs:

Aanwezig in accommodatie:
DVD Speler, Televisie, Wasmachine, Wifi, Koelkast, Kooktoestel, Toilet, Douche, Huisdier Toegestaan, Kinderbed, Internet, TV, Koelkast Met Vriesvak, Grote Tuin

Aanwezig bij accommodatie:
Tuin, Terras, Tuinmeubelen, Eigen Parkeer Mogelijkheid, Enkele Voorzieningen Zijn Geplaatst In Gezamelijke Ruimte.

Ligging accommodatie:
In Bos, Op Vakantie/bungalow Park, Bosrijke Omgeving, In Bergen Of Heuvels, Landelijk

Kalandor Resort is zowel een sfeer­volle Bed & Breakfast als een com­pleet vakan­tie­park. Wij bieden u een goed bed met een lekker ontbijt, maar u kunt hier ook terecht voor een com­plete vakantie. Naast de gerestaureerde boerderij en de wijnkelder vindt u hier twee vakantiehuisjes, twee blokhutten en een ruime villa. In en rond Kalandor zijn volop faciliteiten aanwezig voor zowel een actieve als ontspannen vakantie. In de wijnkelder van Kalandor is het restaurant gevestigd.

Kalandor Resort ligt op slechts 15 kilometer afstand van het Balatonmeer.U komt leu­ke plaats­jes te­gen als Hé­víz en Kesz­the­ly, met ge­zel­li­ge ter­ras­jes, res­taurant­jes, win­kel­straat­jes en mark­ten. Bin­nen een straal van vijf ki­lo­me­ter vindt u een groot zwem- en vis­meer, een ma­ne­ge en een mo­dern bui­ten- en bin­nen­zwem­bad met glij­ba­nen, bron­ba­den en sau­na’s.

Email de adverteerder

Neem contact op met de adverteerder
Beoordeel deze accommodatie
Terug naar overzicht