Bed-and-breakfast Chez Catharina in Frankrijk - Lorraine-Vogezen

Chez Catharina
Status:Te huur
Regio:Lorraine-Vogezen
Plaats:Levoncourt
Postcode:55260
Maximum aantal personen:8
Aantal kamers:4
Verhuurder:Eigenaar
Prijs:

Aanwezig in accommodatie:
Wifi, Toilet, Douche, Sauna Of Jaccuzi, Huisdier Toegestaan, Kinderbed, Open Haard, Internet, TV, Grote Tuin

Aanwezig bij accommodatie:
Tuin, Terras, Tuinmeubelen, Eigen Parkeer Mogelijkheid, Enkele Voorzieningen Zijn Geplaatst In Gezamelijke Ruimte.

Ligging accommodatie:
In Bergen Of Heuvels, Dorp, Landelijk

Wij ontvangen u in een eeuwenoude Lorraine boerderij, geheel gerestaureerd en voorzien van modern comfort. Onze boerderij is gesitueerd in een klein dorpje midden in het groene hart van Europa tussen Bar-le-Duc (16 km) en Saint-Mihiel (17 km) in een natuurlijke en rustgevende ambiance, waar u heerlijk kunt ontspannen en onthaasten! Wij beschikken over drie mooie kamers met een grote badkamer. s ‘Ochtends kunt u naar keuze heerlijk ontbijten op het terras of in de eetkamer. Wij bieden u tevens de mogelijkheid bij ons te dineren, de zgn. table d’Hôte (reservering gewenst), wij gebruiken uitsluitend seizoensgebonden produkten van hoge kwaliteit, liefst biologisch, uit de lokale omgeving, de zogeheten ‘produits de terroir’. Onze boerderij biedt volop ruimte om aan ieders wens gehoor te geven en ook kunt U gebruikmaken van het Turkse stoombad of U laten masseren. (Dit zijn supplementaire diensten en op reservering beschikbaar) Kijkt u ook eens naar onze originele arrangementen!

 

Zo kunt u bij ons reserveren voor een van onze arrangementen, waarbij u een speciaal samengesteld dagprogramma heeft en bovendien alle ins en outs te weten komt, zoals onze kuurmidweek van 5 dagen met naar keuze:

  • Vasten
  • Sapvasten 
  • Gewichtsvermindering in korte tijd, bv voor een speciale gelegenheid 
  • Diverse kookcursussen, bv glutevrij, lactosevrij

Of U kunt kiezen voor een driedaags cultureel arrangement, waarbij U meer te weten komt over dit gebied met zijn rijke en kleurrijke verleden.

Email de adverteerder

Neem contact op met de adverteerder
Beoordeel deze accommodatie
Terug naar overzicht