Bed-and-breakfast Eifelbett in Duitsland - Eifel

Eifelbett
Status:Te huur
Regio:Eifel
Plaats:Gelenberg, Eifel, Duitsland
Postcode:53539
Maximum aantal personen:5
Aantal kamers:2
Verhuurder:Eigenaar
Prijs:

Aanwezig in accommodatie:
Wifi, Koelkast, Verwarming, Toilet, Douche, Internet, Grote Tuin

Aanwezig bij accommodatie:
Tuin, Barbecue, Terras, Tuinmeubelen, Eigen Parkeer Mogelijkheid, Routes Voor Wielrenners En Mountainbikers In Omgeving, Recreatieve Fietsroutes In Omgeving, Zwembad Openlucht, Garage / Schuur, Speeltuin

Ligging accommodatie:
Vrijstaand, Bosrijke Omgeving, In Bergen Of Heuvels, Dorp, Landelijk

In het hart van de Vulkaaneifel, op ca. 10 km van de Nürburgring en 10 min. van Kelberg en Daun, bieden wij 2 gezellige kamers aan. Beide kamers hebben een eigen badkamer.
Kamers 1 is aan de voorzijde van het huis en een eigen ingang naar de grote tuin met vijver. Hier is ook een kleine zithoek met een piano en een rijk gevulde boekenkast. Eigen badkamer met douche en toilet.
Kamer 2 heeft een dubbel bed en een enkel bed. Eigen badkamer met douche.
Ons huis ligt aan de rand van een heerlijk rustig dorp, tussen de velden en uitgestrekte bossen. Er lopen enkele goed bewijzerde wandelpaden op nog geen  20 meter van de voordeur! Zwemmen kan men in het natuurbad in Kelberg of in de Vulkaanmeren bij Daun. 
In de herfst kleuren de bossen goudgeel en zijn de wandelingen in de omgeving een onvergetelijke ervaring. Vanaf begin november worden er in de regio talloze fraaie Kerstmarkten gehouden.
Zowel voor wandelaars als natuurliefhebbers is dit een bijzondere plek om fijn te ontspannen temidden van de natuur. Maar ook de smulpapen worden niet vergeten: het ontbijt is zeer uitgebreid en biedt een ferme bodem voor een heerlijke Eifeldag. Kortom: alle jaargetijden bieden iets unieks in dit schilderachtige deel van Duitsland. En dat op amper 1,5 uur rijden vanaf Venlo.
Voor iets grotere groepjes werken we samen met een ander4e plaatselijke B&B (ca. 200 meter, samen ontbijten kan.)
Gratis wifi.

Email de adverteerder

Neem contact op met de adverteerder
Beoordeel deze accommodatie
Terug naar overzicht